Business Arenan tiimi

Oman ydintiimin jäsentemme lisäksi asiakasprojektien toteutukseen osallistuu tarpeen mukaan osaavia kumppaneita yli 50 asiantuntijan joukosta.


PEKKA JÄÄSKÖ, asiantuntija & partner
+358 40 566 7856, pekka.jaasko (a) crazytown.fi

Pekalla on yli 20 vuoden kokemus talousjohtamisen, rahoituksen, henkilöstöjohtamisen ja –kehittämisen, ekosysteemi- ja verkostojohtamisen, organisaatioiden muutosprojektien sekä strategisen johtamisen kentässä. Hänen mielenkiinnon kohteita ovat joukkueiden, yhteisöjen ja ekosysteemien menestystekijät sekä jatkuva uudistuminen ja oppiminen. Piilaakso on Pekalle tuttu paikka ja hän hyödyntää maailman uudistuvimman liiketoimintaekosysteemin oppeja myös Business Arenalla. Vapaa-ajallaan Pekan tapaa usein lenkkipolulta, liikunnan parista tai jääkiekko-ottelusta. Kirjoittaminen ja vaikuttaminen kolumnien sekä blogien kautta on myös hänelle mielekästä.


MIKKO KORPELA, asiantuntija & osakas
+358 400 499 242, mikko.korpela (a) crazytown.fi

Mikko K toimii Business Arenassa tuottajana ja fasilitaattorina. Hänen erityisosaamistaan on terrierimäinen myyntityö. Lisäksi Mikko on keskittynyt hankeammattilaisten sparraukseen ja konsultointiin. Hän on fasilitoinut tilaisuuksia ja valmentanut niin rahoittajia, hankeorganisaatioita kuin projektipäälliköitäkin ympäri Suomen järjestetyissä kohtaamisissa. Kokemusta Mikolta löytyy sekä pienten että isompienkin tilaisuuksien vetämisestä. Lisäksi Mikko on erittäin kilpailuhenkinen. Hän viettää suuren osan vapaa-ajastaan perheensä sekä erinäisen urheilun parissa.


MATLEENA LAAKSONEN, projektipäällikkö
+358 44 373 1932, matleena.laaksonen (a) crazytown.fi

Matleenalla on kokemusta projektityöskentelystä johtamisen ja toteuttamisen näkökulmasta. Paineen alla työskentely monessa projektissa yhtä aikaa ole vierasta. Matleena on luotettava tiimipelaaja, joka pyrkii aina tekemään parhaansa. Hänellä on rohkeutta tarttua asioihin ja oppia uutta, sillä halu kehittyä on kova. Matleena rakastaa matkustamista ja maailman ihmeiden näkemistä ja kokemista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mielellään liikuntaa sekä nauttii läheistensä seurasta. 


MIKKO MARKKANEN, toimitusjohtaja & yrittäjä
+358 40 758 8712, mikko.markkanen (a) crazytown.fi

Mikolla on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja sen edistämisestä. Hän on kouluttanut satoja tutkijoita, asiantuntijoita ja aluekehittäjiä tekemään yritysyhteistyötä, kaupallistamaan osaamistaan ja toimimaan verkostoissa. Lisäksi Mikko M. on Suomen vanhimman edelleen toiminnassa olevan yritysyhteisön ja co-working tilan Crazy Townin perustaja ja operaattori – ja on kasvattanut yli 100 yritystä kasvuun. Mikko M. hallitsee erilaiset koulutus- ja fasilitointimenetelmät ja on kokenut puhuja. Rakastaa junia, sotahistoriaa ja lautapelejä.


TONI PIENONEN, asiantuntija & osakas
+358 400 737 238, toni.pienonen (a) crazytown.fi

Tonin erityisosaamista on uusien konseptien ja kehittämishankkeiden muotoilu, tuotteistaminen, osaamisen mallintaminen sekä vuorovaikutuksessa syntyvän tiedon dokumentointi (työpajat, tapahtumat, oppimisympäristöt). Hän tuntee pienten yritysten yhteistuotantojen organisoimisen sekä co-creation ja co-working -ympäristöt.


KATERINA VORLOVA, koordinaattori
+358 44 356 9982, katerina.vorlova (a) crazytown.fi

Katen erikoiskyky on asiakasprojektien, tapahtumien ja alihankkijaverkostojen johtaminen sekä tuottaminen. Tuloksellisuus ja toimitusvarmuus ovat Katen lempilapsia niin asiakkaan näkövinkkelistä kuin yrityksen kannalta katsottuna. Hän on erinomainen organisaattori ja osaa pitää projektin lankoja käsissään tarvittavalla jämäkkyydellä. Kate viettää vapaa-aikaan liikunnan parissa sekä liikkujana että valmentajana.

Crazy Town Oy
Business Arena
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ

VERKKOLASKUTUS

OVT-tunnus: 003718809035

Operaattori: OpusCapita Group Oy

Välittäjätunnus: 003710948874