Business Arena + Crazy Town = Hyödynnä yhteisöllinen tila ja yritysten verkosto

Toni Pienonen Uutinen

Businessarenalaisten omistama ja operoima yritysyhteisö Crazy Town on viimeisen puolen vuoden aikana laajentunut valtakunnalliseksi toimijaksi. Jyväskylässä, Tampereella ja Hämeenlinnassa toimiva yhteisö kokoaa yli 100 kasvuhaluista yritystä.

Ennen vappua avasimme Crazy Town Tampereen yhteistyössä Fennian kanssa. Yli 1000 m2 tila ydinkeskustassa kokoaa samaan katon alle teknologia-alan yrityksiä, startupeja, kasvun ja kansainvälistymisen edistäjiä sekä viestinnän ammattilaisia.

Business Arena kytkee jatkossa julkiset kehittäjät ja oppilaitokset osaksi Crazy Townin yritysverkostoa. Esimerkkinä tästä juuri käynnistynyt Hämeen ammattikorkeakoulun Yhteiskehittämisen Häme -hanke, jossa tuomme HAMKin opiskelijayrittäjät ja TKI-asiantuntijat Crazy Town -yhteisöön luomaan uutta yhdessä yrittäjien kanssa.

Crazy Townin testattu konsepti ja kokemuksemme on hyödennettävissä milloin tahansa, kun tiettyyn fyysiseen ympäristöön on tarkoitus tuoda yhteisöllinen uuden luomisen toimintatapa ja -kulttuuri – esimerkiksi oppilaitoksen kampukselle.

>> Tutustu Crazy Towniin ja kysy lisää Mikko Markkaselta