CASE: Crazy Town Oy tarjoaa asiantuntijatyön tekijöille yhteisön ja toimitilat

yllapito Case, Työt

Tiimi: Mikko Markkanen, Toni Pienonen, Heidi Länsisalmi, Timo Lahti, Elina Ruuskanen, Kati Vasell

Toteutus: Business Arenan perustama, osaomistama ja pyörittämä asiantuntijoiden yhteisö ja tila

 

Crazy Town Oy tarjoaa asiantuntijatyön tekijöille yhteisön ja toimitilat. Business Arena Oy on ollut CT:n toiminnan perustaja, osaomistaja ja palveluiden tuottaja vuodesta 2002 lähtien. Jaamme mielellämme tämän tietotaidon, joka liittyy yhteisöllisen jaetun tilan pyörittämiseen. Crazy Townin testattu konsepti on hyödennettävissä milloin tahansa, kun tiettyyn fyysiseen ympäristöön on tarkoitus tuoda yhteisöllinen uuden luomisen toimintatapa ja -kulttuuri – esimerkiksi korkeakoulun kampukselle.

Crazy Town toimii fyysisesti JyväskylässäHämeenlinnassa ja Tampereella. Mukana on yli 300 asiantuntijaa yli 100 organisaatiosta. Toiminta on täysin tulorahoitteista. Laajennamme toimintaa ympäri Suomen. Jäsenistöön lukeutuu startuppeja, kokeneita yrityksiä sekä julkisia hankkeita. Yhteinen nimittäjä kaikille on KIBS eli tietointensiivinen liiketoiminta. Kumppaneinamme toimivat paikalliset korkeakoulut ja oppilaitokset.

Crazy Town on enemmän kuin pelkkä tila tai toimistohotelli. Yhteisö tarjoaa jäsenilleen kumppaneita, ammatillisia verkostoja, yhteisöllistä työskentelyä, hauskoja työkavereita ja uusia asiakkuuksia. Uskomme, että asiantuntijatyössä ratkaisee ketterä resurssien jakaminen sekä jatkuva uudelleen organisoituminen tehtävien ympärille yksilöiden osaamisen mukaan – ei niinkään organisaatioiden. Ihmiset tekevät yhteistyötä, eivät firmat.

 

Mitä Crazy Town tarjoaa kaikille jäsenilleen?

  • Lisää kauppaa! Crazy Townin porukan kautta jäsenet löytävät uusia asiakkaita, pääsevät kiinni isompiin yhteistuotantoihin ja osaksi vilkkaita sisämarkkinoita.
  • Mylläystä liiketoiminnan haasteisiin. Parhaan avun saa yleensä toiselta asiantuntijalta. Meillä on 100 kokenutta asiantuntijaa eri aloilta, jotka auttavat toisiaan. Tuemme yhteisöllisyyden syntyä.
  • Uuden oppiminen on arkipäivää. Järjestämme Crazy Townin jäsenille lähes 100 koulutusta ja tapahtumaa vuodessa. Sisällön tuottaa alansa kovimmat yrittäjät ja asiantuntijat.
  • Toimivat tilat. Jäsenyyteen kuuluu kaikki paitsi omat henkilökohtaiset työvälineet. Työpisteet ovat valmiiksi kalustettuja eikä jäsenten tarvitse huolehtia talonmiehen hommista. Kahvi on hyvää.

Katso lisää toiminnan omilta kotisivuilta: www.crazytown.fi

ct-aula