HAMK ja Business Arenan operoima Crazy Town-yhteisö aloittavat yhteistyön

Toni Pienonen Uutinen, Yritysyhteistyö

Kuvassa HAMKin Vesa Tuomela ja ryhmä puolalaisia opiskelijoita tutustumassa Crazy Town Hämeenlinnan toimintaan

Crazy Town on Business Arenan operoima yli 100 yrityksen yhteisö ja yhteisöllinen tila Jyväskylässä, Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Aloitamme yhteistyön Hämeenlinnan ammattikorkeakoulu HAMKin kanssa. Syksyllä käynnistyvä toiminta tuo yrittäjiä sekä HAMKin opiskelijoita ja henkilökuntaa yhteen Verkatehtaalla sijaitsevassa yhteisössä.

”Haluan tarjota meidän jäsenyrityksille helppoja tapoja hyödyntää HAMKin opiskelijoita tarpeiden ratkaisemiseksi. Ei mitään hankehöttöä, vaan käytännön tekemistä jolla liiketoiminta paranee”, sanoo Business Arenan ja Crazy Townin osakas Toni Pienonen.

Korkeakoulujen yritysyhteistyö on aina ihmisten välistä. Mitä paremmin puolin ja toisin tunnetaan, sitä helpommin asiat sujuvat. HAMKia on tarkoitus tuoda entistä lähemmäs alueen yrityksiä. Kuluneen vuoden aikana HAMK on saanut hyviä kokemuksia yrityksille toteutetuista helpoista ja nopeista työpajoista.

HAMK ja Crazy Town kokeilevat syksystä alkaen käytännössä erilaisia yhteistyöntapoja. Testaamisen kautta nähdään, mikä toimii ja mikä ei. Toiminta on avointa kaikille Hämeenlinnan alueella toimiville yrityksille.

HAMKin liiketalouden lehtori Vesa Tuomela näkee projektin olevan erittäin merkityksellinen opiskelijoille. ”Opiskelijamme ansaitsevat aitojen käytännön haasteiden ratkaisemisessa syntyvän osaamisen, verokostojen luomisen ja uusien tietojen oppimisen osana liiketoiminnan kehittämisen opintoja. On erinomaisen luontevaa tehdä Crazy Townin jäsenyritysten kanssa yhteistyötä erilaisten liiketoiminnan välittömien haasteiden tiimoilta.”

Jukka Raitanen HAMKin työelämäpalveluista näkee toiminnan erinomaisena keinona rakentaa yhteistyötä HAMKin, alueen yritysten ja Crazy Townin välille. ”Kokonaisuudessa kaikki voittavat, kun saamme koottua Crazy Townin ja HAMKin osaajista mentoripoolin, jota tukevat HAMKin opiskelijoiden tekemät monialaiset kehittämisprojektit.”

LISÄTIETOA:

Toni Pienonen
0400 737 238
toni.pienonen@crazytown.fi / toni.pienonen@businessarena.fi

Jukka Raitanen
040 836 8807
jukka.raitanen@crazytown.fi

#yritysyhteistyö