Yritysyhteistyön Bootcamp 24.-25.5.2018

Toni Pienonen Tapahtuma, Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyön Bootcampilla yhteiskehitetään uusia ratkaisuja korkeakoulujen yritysyhteistyön edistämiseksi Suomessa. Ideoita ja syötteitä työskentelyyn tarjoavat tuoreet tulokset kansallisesta “Korkeakoulujen yritysyhteistyön nykytila”-selvityksestä sekä vierailevat eurooppalaiset huippuasiantuntijat UIIN-verkostosta.

Ratkaistavia kysymyksiä ovat muun muassa:

  • Mikä saa korkeakoulujen henkilökunnan tekemään yritysyhteistyötä ja kuinka nämä yhteistyösuhteet toimivat?
  • Kuinka korkeakoulujen yritysyhteistyötä voidaan tukea korkeakoulujen kampusympäristöjen kautta?
  • Miten lisätä korkeakoulu henkilöstön liikkuvuutta yrityksiin ja toisinpäin? (Sivutoiminen yrittäjyys, osa-aikaiset työsuhteet, henkilöstövaihto, jne)

Kaikki tapahtuman tulokset ovat osallistujien vapaassa käytössä. Lisäksi niitä käytetään TEMin ja OKM:n strategiatyössä.

KENELLE?

Korkeakoulujen yritysyhteistyön parissa toimiville asiantuntijoille, kehittäjille ja johtotason tehtävissä toimiville.

MILLAINEN?

Bootcamp ei ole perinteinen seminaari, johon tullaan kuuntelemaan esityksiä. Tässä tapahtumassa osallistujat ovat itse asiantuntijoita, jotka hackathon-tyyppisesti luovat itse sisältöjä ja uusia ratkaisuaihioita.

Bootcamp tarjoaa ajan ja paikan ratkaista isoja kysymyksiä, joihin on vaikea syventyä yksin arjen keskellä. Tapahtuma kestää yön yli lounaasta lounaaseen, sisältäen iltaohjelman. Lupaamme intensiivisen, mutta innostavan ja hyödyllisen tapahtuman, josta saat uusia kontakteja sekä ideoita työhön.

AIKA JA PAIKKA

to 24.5. klo 10 – pe 25.5.2018 klo 12
Mukkulan Kartano, Lahti

HINTA

  • 245 EUR sis ALV / osallistuja kahden hengen huoneessa
  • 305 EUR sis ALV  osallistuja yhden hengeen huoneessa

Lähtökohtaisesti tarjoamme majoituksen kahden henkilön huoneissa!

Osallistujat maksavat vain majoituksesta ja ruokailuista (ei sis. illallismenua) Mukkulan Kartanolla, jossa tilaisuus pidetään.

Itse ohjelma on maksuton. Tapahtuman sisällön tarjoaa Työ- ja elinkeinoministeriön ja Opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen hanke “Korkeakoulujen yritysyhteistyön tilannekuva”, jonka toteuttaa Business Arena.

ILMOITTAUDU

Osallistujamäärä on rajattu, joten toimi nopeasti!


LISÄTIETOA

Mikko Korpela
mikko.korpela@bussinessarena.fi
+358 400 499 242